Almavirág Étterem

Éttermük Közép-Európa egyedülálló nyitott okoskertje, a Derecskei Gyümölcsös szomszédságában fekszik, ezért kellemes madárcsicsergés kíséretében ebédelhettek, vacsorázhattok náluk. A kertet a jövő gyümölcsösének is nevezik, hiszen 200 focipályányi területén automata kormányzású traktorok, okostelefonról működő öntözőberendezések és más technológiai vívmányok dolgoznak, környezetbarát módon. A kertben minden évben több mint félmillió almafa virágzása nyújt csodálatos élményt.

Négyházmajor – az online csemegebolt

Te is szereted a nagyi féle falusi ízeket? Azt a jófajta baracklekvárt, az eper szörpöt, a házi kolbász füstös ízét? 2020 tavaszán egy baráti társaság tagjai is ezeket az ízeket kutatták és megálmodtak egy majorságot, ahol mindez elérhető lehet. Így esett, hogy a Galga mentén Acsán, a Provence-i szépségű kis faluban életre hívták a Négyházmajor ötletét, aminek az első állomása egy webshop indítása volt.

Hortobágyi Csárda

Több mint 300 éve várja az utazókat az egykori sóút mellett, a Kilenclyukú híd tövében ez a gyönyörű, nemrégiben felújított műemléképület, mely a világörökség részét is képezi. Történetét, a vándorok életét, a pusztát felfedező nagyjaink alakját bemutató kiállítás látható az egykori vendégszobákban. Az ivóban hagyományos pásztorételeinket és a pusztában termett alapanyagokból – szürke marhából, rackából, gyöngytyúkból, mangalicából, halakból – sütött-főzött ínyencségeket kínálunk, melyeket jóféle magyar pálinkákkal és borokkal kísérhet az utazó. A csárda tárt kapukkal fogadja az arra járót, családokat, barátokat, összeházasodni vágyókat, kicsi és nagy csoportokat akár 250 főig. A terasz, a tornác, a csárdakert és természetesen az épület belső terei is különleges hangulatot árasztanak. Egész évben érdemes betérni, a téli zord idő is barátságossá válik a gyönyörű és meleg cserépkályhák, levesek és tüzesítő italok társaságában. Hagyomány, természetesség, nemes egyszerűség, pusztai ízek. Térjen be hozzánk!

Nádas Étterem Szigliget

2021-ben nyílt helyünk a Balaton egyik legszebb városában. Célunk, hogy elhozzuk éttermünkbe a minőséget és megszeretessük mindenkivel.

Ha te is szeretnél a partnerünk lenni akkor keress minket bátran.

Close Menu